Hyvää joulua kaikille!

Hepat viettävät lomaa 23.12.2020 - 1.1.2021, minkä jälkeen tunnit jatkuvat taas normaalisti.

Satunnaisia otoksia

Hiihtolomaleiri 2018
Hiihtolomaleiri 2018
Hiihtolomaleiri 2018
Viikilän Jovitar 2018
Viikilän Savanna 2018
Varsoja 2018
Kentälle menossa 2018
Kentälle menossa 2018

Maastovaellukset Merikarvialla

Viikilän Hevostila sekä Niittyniemen tila yhteistyössä järjestävät tasokasta maastovaellusta Merikarvian kauniissa ympäristössä. Noin 30 kilometriä pitkä vaellusreitti kulkee Peipun kylästä Viikilän Hevostilalta Niittyniemen tilalle Alakylään, Merikarvianjoen rannalle. Maasto on vaihtelevaa; sorateitä, metsäteitä, polkua, peltoja sekä pieniä pätkiä asfalttitietä.

Niittyniemessä (välietappi) hevoset pääsevät huilaamaan laitumille sillä välin, kun ratsastajat pitävät noin puolentoista tunnin mittaisen lepo- sekä ruokailutauon.

Ruokailu on saatavilla sisällytettynä vaelluksen hintaan tai sen voi suorittaa omin eväin (omat eväät kuljetettava itse mukana). Ruoaksi voit valita joko grillimakkaran, salaatit + lisukkeet (leipää, juomaa) tai keittolounaan lisukkeineen. Jälkiruoaksi nautitaan kahvia/teetä kastamisten kera!

Tauon jälkeen matka jatkuu takaisin kohti Viikilän Hevostilaa.

Vaelluksen kesto on noin 6 tuntia (sisältäen ratsastusosuuden sekä lepo-ja ruokailutauon).

Vaelluspaketin hinta on 80€/hlö, josta puolet maksetaan varauksen jälkeen. Varausmaksua ei palauteta mahdollisen esteen sattuessa.

 

Vaellukset ovat tarkoitettu kokeneemmille ratsastajille, joilla tulee olla kokemusta maastossa ratsastamisesta. Ratsastajan on kyettävä hallitsemaan hevonen jokaisessa askellajissa. Myös kokemus hyppäämisestä on eduksi, sillä vaellusreitti sisältää ainakin yhden ojan ylityksen siirryttäessä pellolta toiselle. Vaelluksella käytettävät hevoset ovat kilttejä ja kokeneita, mutta ne kaipaavat ohjaajakseen määrätietoisen sekä iloisen ratsastajan!

Vaatimukset:
 Ratsastuskokemus sekä riittävät hevosmiestaidot

Varaa mukaan:
- Asian- ja säänmukainen vaatetus (mielellään aina myös oma huomioliivi!)
- Vesi-/juomapullo (voi täyttää tarvittaessa hevostilalla tai Niittyniemessä)
- Riittävästi aikaa ennen ja jälkeen vaelluksen (kukin ratsastaja itse huolehtii hevosen harjauksesta ja varustamisesta sekä vaelluksen jälkeen siitä, että hevonen "huolletaan" ja sekä varusteet että hevonen toimitetaan takaisin omille sovituille paikoilleen)

Muuta huomioitavaa:
- Ilmoitathan ratsastuskokemuksesi rehellisesti
- Fyysinen kunto: 4-5 h ratsastusta rauhallisellakin vauhdilla on melko raskasta
- Ilmoita mahdolliset ruoka-aineallergiat ja/tai rajoitteet etukäteen
- Varaa käteismaksu
- Mikäli jostain syystä oletkin estynyt saapumasta tilaamallesi vaellukselle, ilmoita tästä etukäteen viimeistään 5 vrk ennen vaelluksen toteuttamista! Muussa tapauksessa järjestäjillä on oikeus periä summa kokonaisuudessaan mikäli esimerkiksi lääkärintodistusta ei esitetä.


Vaellus on mahtava elämys! Sen voi järjestää osana tyky-päivää tai ihan vaan mukavan kaveriporukan kesken. Voit osallistua vaellukselle myös yksin tai myös oman hevosen kanssa, tiedustele toteutettavia vaellusajankohtia!

Mikäli mielit koota kattavamman vaelluspaketin oheisohjelmineen, on vaellukseen mahdollisuus yhdistää saunominen tai jopa yöpyminen Niittyniemessä Niittyniemen Lomamökeillä, kalastusta, melontaa tai lähes mitä tahansa muuta ohjelmaa. Varaukset kattavammalle ohjelmistolle on kuitenkin tehtävä usein monta viikkoa aiemmin, jotta järjestäjät voivat koota kokonaisohjelmiston. Tällöin sinulle jää vain oikeus nauttia valmiista ohjelmasta! Hinta määräytyy yksilöllisesti ohjelman, majoituksen yms. mukaan. Kysy tarjousta!

Henna Viikilä: puh. 040 563 5555 | koskinen.henna@netti.fi |

Kati Niittyniemi: puh. 050 468 7557 | pikuliina@niittyniemi.fi | www.niittyniemi.fi

HUOM! Vaellusvaraukset ainoastaan Hennalle!!